basa JawaBesut

wolu Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ (wo)ꦭꦸ (lu) krama/ngoko

  1. 8.







Kata kunci/keywords: arti wolu, makna wolu, definisi wolu, tegese wolu, tegesipun wolu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.