basa JawaBesut

wire Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦫꦺ (re) krama/ngoko

  1. cilik sarta apik tmr. pawakan.







Kata kunci/keywords: arti wire, makna wire, definisi wire, tegese wire, tegesipun wire

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.