basa JawaBesut

wat Aksara Jawa: (wa)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. uwat.








Kata kunci/keywords: arti wat, makna wat, definisi wat, tegese wat, tegesipun wat
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.