walon

basa JawaBesut

walon Aksara Jawa: (wa)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg walun.







Kata kunci/keywords: arti walon, makna walon, definisi walon, tegese walon, tegesipun walon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.