wadhah

basa JawaBesut

wadhah Aksara Jawa: (wa) (dha) (h) krama/ngoko

  1. apa-apa sing dianggo rêrumat (simpên, nyèlèhake lsp);







Kata kunci/keywords: arti wadhah, makna wadhah, definisi wadhah, tegese wadhah, tegesipun wadhah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.