wêrna

basa JawaBesut

wêrna Aksara Jawa: ꦮꦼ () (r) (na)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêrna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg warna.







Kata kunci/keywords: arti wêrna, makna wêrna, definisi wêrna, tegese wêrna, tegesipun wêrna

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.