wètbuk

basa JawaBesut

wètbuk Aksara Jawa: ꦮꦺ ()ꦠ꧀ (t)ꦧꦸ (bu)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. (Wl) layang anggêr-anggêr.







Kata kunci/keywords: arti wètbuk, makna wètbuk, definisi wètbuk, tegese wètbuk, tegesipun wètbuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.