basa JawaBesut

uwol (Wl) krama/ngoko

  1. rimong lsp. sing digawe wulu wêdhus;
  2. êngg pc kamli;
  3. subal (ing rambut)
Kacocogna karo
  • wol.







Kata kunci/keywords: arti uwol, makna uwol, definisi uwol, tegese uwol, tegesipun uwol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.