ungak-ungak

basa JawaBesut

ungak-ungak
Lingga: (ungak)
krama/ngoko

  1. ndêlêng manglung mlêbu;
  2. ent nganggo ngèlingi kaanane, diungak: didêlêng (kanthi manglung mlêbu);







Kata kunci/keywords: arti ungak-ungak, makna ungak-ungak, definisi ungak-ungak, tegese ungak-ungak, tegesipun ungak-ungak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.