tuslah

basa JawaBesut

tuslah Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦱ꧀ꦭ (sla) (h)

  1. (Wl) krama/ngoko wuwuhaning bayaran.







Kata kunci/keywords: arti tuslah, makna tuslah, definisi tuslah, tegese tuslah, tegesipun tuslah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.