basa JawaBesut

tri Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ (tri)

  1. (Snk) (Kw) têlu.








Kata kunci/keywords: arti tri, makna tri, definisi tri, tegese tri, tegesipun tri
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.