três

basa JawaBesut

três Aksara Jawa: ꦠꦽ (trê)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) wêdi, giris
Kacocogna karo
  • trasa.







Kata kunci/keywords: arti três, makna três, definisi três, tegese três, tegesipun três

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.