trèm

basa JawaBesut

trèm Aksara Jawa: ꦠꦿꦺ (trè)ꦩ꧀ (m)

  1. (Wl) krama/ngoko sêpur cilik.







Kata kunci/keywords: arti trèm, makna trèm, definisi trèm, tegese trèm, tegesipun trèm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.