tinggal

basa JawaBesut

tinggal

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tinggal
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kabèh ditinggal;
  2. mbuwang, ngêmohi upama tinggal kamuktèn, tinggal tata-krama;
  3. (utawa tinggal donya) mati







Kata kunci/keywords: arti tinggal, makna tinggal, definisi tinggal, tegese tinggal, tegesipun tinggal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.