tawing

basa JawaBesut

tawing Aksara Jawa: (ta)ꦮꦶ (wi) (ng) krama/ngoko

  1. aling-aling, tèbèng ing bambinging prau lsp;







Kata kunci/keywords: arti tawing, makna tawing, definisi tawing, tegese tawing, tegesipun tawing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.