tanya

basa JawaBesut

tanya Aksara Jawa: (ta) (nya)

  1. (Kw) takon.








Kata kunci/keywords: arti tanya, makna tanya, definisi tanya, tegese tanya, tegesipun tanya
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.