tamsir

basa JawaBesut

tamsir Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m)ꦱꦶ (si) (r)

  1. (Prs) krama/ngoko pêdhang.







Kata kunci/keywords: arti tamsir, makna tamsir, definisi tamsir, tegese tamsir, tegesipun tamsir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.