tambur

basa JawaBesut

tambur (Wl) krama/ngoko

  1. bangsaning trêbang urunge cêndhak wlulange kiwa têngên sarta nganggo èthèr-èthèr;
  2. rapèl nabuh tambur.







Kata kunci/keywords: arti tambur, makna tambur, definisi tambur, tegese tambur, tegesipun tambur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.