têni

basa JawaBesut

têni Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦤꦶ (ni)

  1. (Wl) krama/ngoko sandhangan dhinês.







Kata kunci/keywords: arti têni, makna têni, definisi têni, tegese têni, tegesipun têni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.