têdha

basa JawaBesut

têdha Aksara Jawa: ꦠꦼ () (dha)

krama
Krama têdha
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pangan;







Kata kunci/keywords: arti têdha, makna têdha, definisi têdha, tegese têdha, tegesipun têdha

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.