têbih

basa JawaBesut

têbih Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦧꦶ (bi) (h)

krama
Krama têbih
Ngoko adoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amba antarane utawa lête (tmr. dununging panggonan, ent tmr. aluraning saduluran);








Kata kunci/keywords: arti têbih, makna têbih, definisi têbih, tegese têbih, tegesipun têbih

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.