tèlèr

basa JawaBesut

tèlèr ks

  1. umbêl;
  2. kopok;







Kata kunci/keywords: arti tèlèr, makna tèlèr, definisi tèlèr, tegese tèlèr, tegesipun tèlèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.