sustêr

basa JawaBesut

sustêr (Wl) krama/ngoko

  1. wong wadon sing dadi ngulama (R.K.);
  2. pc dhukun bayi utawa juru ngrêksa wong lara (nyonyah Walanda).







Kata kunci/keywords: arti sustêr, makna sustêr, definisi sustêr, tegese sustêr, tegesipun sustêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.