suldhat

basa JawaBesut

suldhat Aksara Jawa: [[ꦱꦸldhaꦠ꧀|ꦱꦸ (su)ldha (ldha)ꦠ꧀ (t)]]

  1. (Wl) pc prajurit.







Kata kunci/keywords: arti suldhat, makna suldhat, definisi suldhat, tegese suldhat, tegesipun suldhat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.