sudana

basa JawaBesut

sudana Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (da) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak loma bangêt, sugih bangêt.







Kata kunci/keywords: arti sudana, makna sudana, definisi sudana, tegese sudana, tegesipun sudana

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.