basa JawaBesut

so krama/ngoko

  1. wit mlinjo;
  2. godhong mlinjo sing ênom.







Kata kunci/keywords: arti so, makna so, definisi so, tegese so, tegesipun so

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.