sitok

basa JawaBesut

sitok Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦠꦺꦴ (to)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg pc siji.







Kata kunci/keywords: arti sitok, makna sitok, definisi sitok, tegese sitok, tegesipun sitok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.