sêtruksi

basa JawaBesut

sêtruksi Aksara Jawa: [[ꦱꦼꦠꦿꦸksi|ꦱꦼ ()ꦠꦿꦸ (tru)ksi (ksi)]]

  1. (Wl) krama/ngoko pêpacak.







Kata kunci/keywords: arti sêtruksi, makna sêtruksi, definisi sêtruksi, tegese sêtruksi, tegesipun sêtruksi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.