sêtrap

basa JawaBesut

sêtrap Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦿ (tra)ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) pc paukuman (ing pamulangan lsp);







Kata kunci/keywords: arti sêtrap, makna sêtrap, definisi sêtrap, tegese sêtrap, tegesipun sêtrap

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.