sêtoplas

basa JawaBesut

sêtoplas Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦺꦴ (to)ꦥ꧀ꦭ (pla)ꦱ꧀ (s)

  1. (Wl) pc papan êndhêg-êndhêgan trèm.







Kata kunci/keywords: arti sêtoplas, makna sêtoplas, definisi sêtoplas, tegese sêtoplas, tegesipun sêtoplas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.