sêtokêr

basa JawaBesut

sêtokêr Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦺꦴ (to)ꦏꦼ () (r)

  1. (Wl) krama/ngoko tukang njaga gêni ing lokomotip.







Kata kunci/keywords: arti sêtokêr, makna sêtokêr, definisi sêtokêr, tegese sêtokêr, tegesipun sêtokêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.