sêtir

basa JawaBesut

sêtir Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦶ (ti) (r)

  1. (Wl) pc obengan dianggo nglakokake montor.







Kata kunci/keywords: arti sêtir, makna sêtir, definisi sêtir, tegese sêtir, tegesipun sêtir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.