sêtat

basa JawaBesut

sêtat Aksara Jawa: ꦱꦼ () (ta)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) krama/ngoko layang klowongan kang diisèni katêrangan ing prakara warna-warna (pambayaran, lsp).







Kata kunci/keywords: arti sêtat, makna sêtat, definisi sêtat, tegese sêtat, tegesipun sêtat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.