sêrsan-mayor

basa JawaBesut

sêrsan-mayor Aksara Jawa: [[ꦱꦼrsaꦤ꧀ꦩꦪꦺꦴꦂ|ꦱꦼ ()rsa (rsa)ꦤ꧀ (n) (ma)ꦪꦺꦴ (yo) (r)]]

  1. (Wl) krama/ngoko araning pangkating sêrdhadhu.







Kata kunci/keywords: arti sêrsan-mayor, makna sêrsan-mayor, definisi sêrsan-mayor, tegese sêrsan-mayor, tegesipun sêrsan-mayor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.