sêporêt

basa JawaBesut

sêporêt Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦺꦴ (po) ()ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) pc ulah raga.







Kata kunci/keywords: arti sêporêt, makna sêporêt, definisi sêporêt, tegese sêporêt, tegesipun sêporêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.