sêpon

basa JawaBesut

sêpon Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦺꦴ (po)ꦤ꧀ (n)

  1. (Wl) krama/ngoko araning barang sing kapês-kapês dianggo piranti rêrêsik lsp. (asal saka kewan sêgara).







Kata kunci/keywords: arti sêpon, makna sêpon, definisi sêpon, tegese sêpon, tegesipun sêpon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.