sêpir

basa JawaBesut

sêpir (Wl) krama/ngoko

  1. (utawa tukang sêpir) wong kang njaga kunjara;
  2. (utawa sêpiran) êngg pc kunjara;







Kata kunci/keywords: arti sêpir, makna sêpir, definisi sêpir, tegese sêpir, tegesipun sêpir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.