sêpèrsi

basa JawaBesut

sêpèrsi Aksara Jawa: [[ꦱꦼꦥꦺrsi|ꦱꦼ ()ꦥꦺ ()rsi (rsi)]]

  1. (Wl) krama/ngoko araning sayuran.







Kata kunci/keywords: arti sêpèrsi, makna sêpèrsi, definisi sêpèrsi, tegese sêpèrsi, tegesipun sêpèrsi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.