sêpèn

basa JawaBesut

sêpèn (Wl) krama/ngoko

  1. kamar wadhah panganan utawa rampadan;
  2. (tukang sêpèn) juru ladèn.







Kata kunci/keywords: arti sêpèn, makna sêpèn, definisi sêpèn, tegese sêpèn, tegesipun sêpèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.