sêkop

basa JawaBesut

sêkop Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦏꦺꦴ (ko)ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko araning piranti dianggo nyidhuk, ngulêd labur lsp.







Kata kunci/keywords: arti sêkop, makna sêkop, definisi sêkop, tegese sêkop, tegesipun sêkop

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.