sèri

basa JawaBesut

sèri Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦫꦶ (ri)

  1. (Wl) krama/ngoko urut-urutan.







Kata kunci/keywords: arti sèri, makna sèri, definisi sèri, tegese sèri, tegesipun sèri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.