basa JawaBesut

sèl Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) krama/ngoko kamar cilik ing pakunjaran lsp.







Kata kunci/keywords: arti sèl, makna sèl, definisi sèl, tegese sèl, tegesipun sèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.