sègêl

basa JawaBesut

sègêl (Wl) krama/ngoko

  1. dicap ing sègêl;
  2. layang blangko mawa cap (dianggo rêkès lsp);







Kata kunci/keywords: arti sègêl, makna sègêl, definisi sègêl, tegese sègêl, tegesipun sègêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.