royal

basa JawaBesut

royal

  1. krama/ngoko sênêng mbuwang dhuwit utawa nglakoni maksiyat.







Kata kunci/keywords: arti royal, makna royal, definisi royal, tegese royal, tegesipun royal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.