basa JawaBesut

rob

  1. (Kw) mbanjiri, nglubèri







Kata kunci/keywords: arti rob, makna rob, definisi rob, tegese rob, tegesipun rob

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.