basa JawaBesut

ro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linggane têmbung loro;;

Kacocogna karo loro, rong.








Kata kunci/keywords: arti ro, makna ro, definisi ro, tegese ro, tegesipun ro
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.