ringa

basa JawaBesut

ringa

  1. nduga.







Kata kunci/keywords: arti ringa, makna ringa, definisi ringa, tegese ringa, tegesipun ringa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.