rangsum

rangsum

basa JawaBesut

rangsum

  1. wong sing nyadhiyakake rangsum (êngg wong dodolan ing patêgalan lsp);







Kata kunci/keywords: arti rangsum, makna rangsum, definisi rangsum, tegese rangsum, tegesipun rangsum

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.