rabat

basa JawaBesut

rabat

  1. (Wl) krama/ngoko cowokan, sudan tmr. dêdagangan.








Kata kunci/keywords: arti rabat, makna rabat, definisi rabat, tegese rabat, tegesipun rabat
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.