rêportêr

basa JawaBesut

rêportêr

  1. (Wl) krama/ngoko juru awèh kabar.







Kata kunci/keywords: arti rêportêr, makna rêportêr, definisi rêportêr, tegese rêportêr, tegesipun rêportêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.